fbpx

Pentru fiecare bijuterie achizitionata atât online, cat si din magazine, Rings Concept va ofera un certificat de calitate si conformitate ce prezinta garantia produselor noastre. Pentru orice defecte identificate ulterior pe suprafata bijuteriei, care pot fi demonstrate prin expertiza, Rings Concept ofera o perioada de garantie de 24 de luni din momentul achizitionarii produselor.

Pe fiecare certificat de calitate și conformitate vor fi inscrise datele cu privire la modelul, tipul de aur, gramajul si se bifeaza karatajul bijuteriei, impreuna cu o serie de instructiuni pentru pastrarea in conditii optime a produselor achizitionate. Timp de 24 de luni, gratuit, Rings Concept va ofera serviciile de lustruire și curațare a bijuteriilor achiziționate.

Prin intermediul fiecarui certificat de calitate și conformitate, Rings Concept isi exprima angajamanetul de a respecta cele mai bune standarde in conceperea bijuteriilor, pentru ca fiecare client sa beneficieze de o experienta unica de achizitionare și de servicii post-cumparare.

Societatea noastra garanteaza 24 luni ca fiind bijuterie din aur prin marca proprie și de titlu, sau de ANPC DGMPPPK.

– Nu supuneti bijuteria la șocuri mecanice, lovituri, zgarieturi sau alte activitati ce pot deforma bijuteria.
– Evitati contactul cu apa, substante corozive sau cosmetice.
– Folositi corect metoda deschiderii si inchiderii produselor ce o necesita.
– Evitati purtarea bijuteriilor in timpul somnului.
– Se recomanda stergerea periodica a bijuteriei cu o laveta speciala de lustruit.
– Rings Concept isi declina responsabilitatea in cazul in care consumatorul nu respecta instructiunile mentionate si exclude pretentiile precum rambursarea contravalorii, reducerea pretului bijuteriei sau altele.
– Nu raspundem de pierderile minore de gramaj datorate modificarii produsului prin taiere, lipire, pilire, șlefuire. Materialul rezultat din modificarile bijuteriilor va fi restituit consumatorului.
– Se refuza garantia in cazul in care asupra produsului s-a intervenit de catre o persoana neautorizata sau daca ornamentele, pietrele prezinta urme de lovire.
– Societatea isi asuma raspunderea conform prevederilor ordonantei nr.9/2016 pentru modificarea si completarea LG 449/2003.
Art. 16. Raspunderea vanzatorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.
Art. 16.1 Dupa expirarea termenului prevazut la art. 16, consumatorii pot pretinde remedierea sau inlocuirea produselor care nu pot fi folosite in scopul pentru care au fost realizate ca urmare a unor vicii ascunse aparute in cadrul duratei medii de utilizare, in conditiile legii.
Art. 17. Consumatorul trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de conformitate in termen de doua luni de la data la care a constatat-o.
Art. 18. Pana la proba contrara, lipsa de conformitate aparuta in termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezuma ca a existat la momentul livrarii acestuia, cu exceptia cazurilor in care prezumtia este incompatibila cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.

Reparatiile vor fi efectuate, de catre bijutierii societatii, intr-un termen de maxim 15 zile calendaristice de la data predarii bijuteriei catre magazinul vanzator insoțit de certificatul de garantie si de bonul fiscal.

Durata medie de viata a produsului depinde de modul de utilizate si este de 48 de luni.

Rings Concept ofera garantie pe viata la calitatea aurului.

Am luat la cunoștinta clauzele garantiei si sunt de acord cu acestea, am verificat bijuteria si este in perfecta stare.

Va multumim!